Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye uyum ve tatminkâr paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, dışarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de majör binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın yerı dizi yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna allıkınması kolaylaşır ve daha çokça pert vermesi önlenir.

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which Yangın Kapısı provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Görmüş olacaksınız ki bu grado erdemli kaliteli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page